Відбулася чергова нарада благочинних - 11 Лютого 2009 - Офіційний сайт Іваничівського благочиння
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наші партнери
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Locations of visitors to this page

Головна » 2009 » Лютий » 11 » Відбулася чергова нарада благочинних
 
13:24
Відбулася чергова нарада благочинних

У четверг 5 лютого відбулася чергова нарада благочинних Володимир-Волинської єпархії. Головною темою зібрання став Помісний собор Руської Православної Церкви. Преосвященний єпископ Никодим звітував про участь делегації Володимир-Волинської єпархії у Соборі. Усі присутні висловили задоволення та піднесли подяку Богу за обрання Святішого Патріарха Кирила.

Також на нараді було розглянуто низку поточних питань єпархіального життя. Зокрема отці-благочинні на чолі з правлячим архієреєм висловили стурбованість розповсюдженням серед християн єпархії псевдоправославної та відверто антицерковної літератури та відеопродукції. Такі книги як «Ноевые дни», різна монархічна та есхатологічна література, що носить відверто сектантський характер, проповідує російський шовінізм та закликає до розколу Церкви, а також відео-диски з різноманітними «видіннями» та «одкровеннями» психічно неврівноважених осіб усе це, видане без жодного благословення подається як православна література. Особливо прикро, що багато подібної продукції розповсюджується у споконвічній твердині Православ’я – Почаївській Лаврі. На зібранні було вирішено проводити роз’яснення серед віруючих про неправославність та згубність подібної літератури.
Переглядів: 1008 | Додав: admin | Теги: Відбулася чергова нарада благочинни | Рейтинг: 5.0/1
Церковний календар
Випадковий малюнок
Пошук
Наш баннер



Код баннера:
Сайт створено з благословення Преосвященнішого Никодима Єпископа Володимир-Волинського і Ковельського
Офіційний сайт Іваничівського благочиння Володимир-Волинської єпархії.
Всі права захищені ©2008-2024 http://iv-orthodox.pp.ua Передрук інформації можливий тільки при наявності активного посилання на джерело!
Редактор сайту - прот.Анатолій Сидько
Технічна підтримка - Андрій Літвінчук