Архів новин - Офіційний сайт Іваничівського благочиння
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наші партнери
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Locations of visitors to this page

Головна » Архів новин
Духовенство та вірні Володимир – Волинської єпархії висловлюють щирі співчуття єпископу Никодиму та його рідним з приводу тяжкої втрати – смерті матері, раби Божої Віри.
... Читати далі >>>

В зеленому розмаїтті лісів розкинулось наше невеличке село Самоволя. На мальовничій його околиці вже понад 15 років красується храм на честь великомученика Димитрія Солунського. Щонеділі і щосвята скликають його дзвони усіх мешканців на спільну молитву. Адже церква у селі є тим життєдайним струмком,що єднає людину з Богом.
... Читати далі >>>

17 липня церковні  дзвони скликали жителів с.Бужковичі  Іваничівського району та сусідніх  сіл на урочисту подію –  у церкву Собору Богородиці  прибув Преосвященніший  єпископ  Володимир - Волинський і Ковельський Никодим. О дев’ятій годині ранку на свого архіпастиря чекали священики благочиння, парафіяни та гості. Хлібом-сіллю, квітами та словами привітання зустріли дорогого гостя діти.
... Читати далі >>>

Уже майже півтора  десятка літ несе він Слово  Боже між людей. Спасибі за Ваші молитви  та проповіді, які зцілюють наші зранені  душі, за серце, відкрите добру повсякчас, за те, що в щасливу і скрутну годину ми можем надії покласти на Вас. Ми просто вже не уявляємо наш храм без Вас - мудрого і порядного наставника.
... Читати далі >>>


З благословення  Преосвященнішого єпископа Никодима у  Неділю всіх святих з Уманської єпархії прибули ковчеги та ікона з частинами Св.мощей Іоанна Хрестителя, вмч.Пантелеймона та блаж.Матрони [ ... Читати далі >>>

 Ось і пролунав останній шкільний  дзвоник . Одним дітям він сповістив про канікули. а іншим- випускникам, про закінчення школи. Цей день  є завжди хвилюючим. Адже кожен. хто закінчив школу, стоїть перед важливим життєвим вибором. «Без Бога ні до порога»- вчить нас народна мудрість. То ж слідуючи цій настанові щороку приходять до храму випускники, щоб отримати благословення на подальший життєвий шлях.
... Читати далі >>>

Церковний календар
Випадковий малюнок
Пошук
Наш баннер



Код баннера:
Сайт створено з благословення Преосвященнішого Никодима Єпископа Володимир-Волинського і Ковельського
Офіційний сайт Іваничівського благочиння Володимир-Волинської єпархії.
Всі права захищені ©2008-2024 http://iv-orthodox.pp.ua Передрук інформації можливий тільки при наявності активного посилання на джерело!
Редактор сайту - прот.Анатолій Сидько
Технічна підтримка - Андрій Літвінчук